Ons assortiment

 

Kozijnen 

Bent u op zoek naar onderhoudsarme kozijnen? Dan zijn onze kozijnen met profielen van Deceuninck een uitstekende keuze. Wij produceren onze kozijnen zelf in onze eigen fabriek. Als u bij ons in de showroom komt kijken naar de diverse soorten kozijnen vanaf een afstand het productieproces bekijken. 

Onze profiellijnen zijn volgens de nieuwste profiellijnen van Deceuninck Benelux. Onder de deskundige advisering van Deceuninck zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit te garanderen. 

De volgende profielkeuzes zijn mogelijk:
– Vlak profiel
– Verdiept profiel

De kozijnen zijn er in standaard kleuren op voorraad en in speciale kleuren ook op maat leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Deuren 

U kunt kiezen uit ons prachtige panelen-assortiment. Tevens kunnen wij ook diverse deuren zelf maken in onze fabriek. Kom kijken en overtuigt u zelf in onze showroom.

De voordeuren die we zelf samenstellen en produceren zijn prijstechnisch zeer interessant.

Zowel onze voordeuren als achterdeuren zijn voorzien van SKG gekeurd hang- en sluitwerk.

Ook kunt u bij ons kiezen uit een divers assortiment deurbeslag.

Voor achterdeuren kunnen wij ook horren leveren. 

-Voordeuren 
-Achterdeuren
-Schuifpui

 

 

 

Horren

Onze horren zijn van een degelijke kwaliteit. Horren zijn in diverse kleuren leverbaar. We hebben een uitgebreid assortiment aan horren. Deze zijn ook te bezichtigen in onze showroom.

Ons assortiment bestaat uit:  

– Plissé horren 
– Inzet horren
– Rol horren

 

 

Vensterbanken en kunststof binnenafwerking

 

 Ons ruim assortiment vensterbanken en kunststof binnenafwerking verzekeren u van een perfecte afwerking. Na het plaatsen van de kozijnen kunnen wij de binnenafwerking geheel naar uw wens uitvoeren. 

Onze mogelijkheden zijn:

– Vensterbanken (Diverse kleuren mogelijk)
– Binnenafwerking (Diverse mogelijkheden)

 

 

Dakkapelen 

Dakkapelen plaatsen is een vak apart. Ook hier zijn we dé specialist. We hebben zelfs de mogelijkheid om de dakkapel te plaatsen in 1 dag. Om een duidelijk beeld te krijgen hoe wij onze dakkapelen opbouwen kunt u een kijkje nemen in onze showroom. Hier krijgt u uitgebreid uitleg en advies. 

 

 

Zonwering

Als laatste kunnen wij u ook voorzien van zonwering. Onze zonwering is van hoogwaardige kwaliteit. Kom u overtuigen in onze showroom! Er is ruimschoots keuze in kleuren en doeken van de schermen. 

Ons assortiment bestaat uit: 

– Rolluiken
– Terrasschermen
– Uitvalschermen
– Screens